Agde Llibres. Col·lecció Paral·lels (CAT)

Col·lecció Paral·lels, una col·lecció per llegir en V.O. i no perdre’s en la traducció, d’Agde Llibres.

agde

Clàssics i moderns en una edició bilingüe de llibres de butxaca, anglès -català.

Per les característiques duals del llibre s’han escollit novel·les curtes i contes, molts d’ells inèdits en llengua catalana, amb una acurada traducció el més fidel possible al text original que trobem al costat. Una tècnica de lectura que no tan sols s’adreça a aquell estudiant que vulgui submergir-se en una llengua estrangera sinò que complau igualment a aquell lector que cerca la versió traduïda.

En definitiva, grans autors amb petites obres, però no per això menors, en un format diferent i amb títols suficientment atractius perquè el lector monolingüe també se senti atret per adquirir-los. L’abast del seu mercat  va més enllà de les llibreries ja que el seu reclam cultural el fa idoni per a centres d’ensenyament i per a institucions culturals.

Títols publicats:

Henry-James1. Daisy Miller / Daisy Miller

Autor: Henry James

 

 

 

 

Mark-Twain2. Canibalisme als vagons / Cannibalism in The Cars

Autor: Mark Twain

 

 

 

 

Francis-Scott-Fitzgerald3. Somnis d’hivern / Winter Dreams

Autor: Francis Scott Fitzgerald

 

 

 

 

Saki4. La treva i altres contes bestials / The Lull and Other Beastly Tales

Autor: Saki

Deja un comentario